ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π.Μ.Σ 2004-2005 ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Posted by ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Μ.Σ (195.134.64.153) on June 04, 2004 at 16:01:41:

Σύνδεσμος προς ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΜΣ 2004 -2005

Σύνδεσμος προς ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΜΣ 2004 -2005

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2004-2005 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ/ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ (2) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ :
1) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
2) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2083/92, ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Φ. 711/Β7/682/14-11-95 ΦΕΚ 1018, Τ. Β1 ΤΗΣ 11/12/95, ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Β7/288/26-6-2000 ΦΕΚ 873, Τ. Β’ ΤΗΣ 17/7/00 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Π. Μ. Σ. ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ :


1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π. Μ. Σ.) ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ 5, 7ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ, ΤΗΛ. 3689406-7 ΚΑΙ 3689384-5, ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-13:00) ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

1. ΑΙΤΗΣΗ (ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ)
2. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΤΥΧΙΟΥ Α. Ε. Ι. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ Η ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 2916/01) ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ.
3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
4. ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ.
5. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
6. ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.
7. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

2. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ : ΑΓΓΛΙΚΗ, ΓΑΛΛΙΚΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ, Η ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Π. Μ. Σ). ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ.
ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).
ΘΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :
Α) ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ.
Β) ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Π. Μ. Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Γ) Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ Η ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.


3. ΔΕΚΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Α. Ε. Ι. ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (Η ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ», ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΞΕΝΟΥ Α. Ε. Ι. ΜΠΟΡΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ Η ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 2916/01) ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ Η ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟ Η ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.
ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ Α. Ε. Ι. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2004. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ, ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.


4. ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ, ΤΟΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

5. ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΙΤΛΟΥ
Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΕΞΑΜΗΝΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Π.Μ.Σ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ.


ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ


1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
- Σ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, ΑΘΗΝΑ 1997.
- Β. ΠΡΑΙΣ, ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΑΘΗΝΑ 1998.
- ΝΤ. ΧΕΛΝΤ, ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΧΥ, ΑΘΗΝΑ 1997.
- BRIAN MC NAIR, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙ, ΑΘΗΝΑ 1998.
- Ν. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΑΘΗΝΑ 2002.
- Ν. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΑΘΗΝΑ 2002.
- ΣΤ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, ΑΘΗΝΑ 2000.
- Δ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΊΔΡΥΜΑ ΣΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ, ΑΘΗΝΑ 1998.

2. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ :
- Ν. ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗΣ, Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, ΑΘΗΝΑ 1995.
- ΝΙΛ ΠΟΣΤΜΑΝ, ΤΕΧΝΟΠΩΛΙΟ, Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, ΑΘΗΝΑ 1997.
- ΝΙΛ ΠΟΣΤΜΑΝ, Η ΠΥΞΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, ΑΘΗΝΑ 2002.
- Μ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ, ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΙΒΑΝΗ1998.
- Μ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ, Η ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΙΒΑΝΗ 2001.

3. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ :
- Ρ. ΣΕΝΕΤ, Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΦΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ 1999.
- GUY DEBORD, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΑΘΗΝΑ 2000.
- Τ. ΑΝΤΟΡΝΟ, Μ. ΧΟΡΚΧΑΪΜΕΡ, Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΗΣΟΣ, ΑΘΗΝΑ 1996.
- Ε. W. SAID, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΦΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ 1996.

4. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
- Π. ΒΑΤΖΛΑΒΙΚ, Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ, ΑΘΗΝΑ 1996.
- Κ. ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ, Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, GUTEMBERG, ΑΘΗΝΑ 1996.
- E. BERNE, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ: Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΔΟΣ 1996.
- E. GOFFMAN, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ 1996.
- Κ. ΝΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΑΘΗΝΑ 1994.
- ΜΠ. ΝΤΑΒΟΥ, ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ: ΘΕΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΑΘΗΝΑ 2000.
- ΣΤ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ, Α. ΜΑΝΤΟΓΛΟΥ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΑΘΗΝΑ 1998.
- Μ. ΣΑΚΑΛΑΚΗ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, ΑΘΗΝΑ 1995.

ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ(2).
[ Πίνακας Ανακοινώσεων ] [ Βοήθεια (FAQ) ]