Επίσκεψη στο Διεθνές Κέντρο Τύπου

Posted by WebTeam (195.134.64.153) on January 09, 2004 at 15:29:37:

Επίσκεψη στο Διεθνές Κέντρο Τύπου (MPC)

Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία, δημιουργία και επιτυχίες.

Την Παρασκευή 30.1.2004 στις 13:00 μ.μ. θα γίνει ειδική ξενάγηση για τους φοιτητές/τριες του Τμήματός μας από μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Αθήνα 2004 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Τύπου. Το Κέντρο Τύπου βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Helexpo (Μαρούσι) πολύ κοντά στο ΟΑΚΑ.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει παρακαλώ να εγγραφεί σε κατάλογο που θα βρίσκεται στο θυρωρείο της Καλαμιώτου 2 μέχρι τις 27.1.2004. Εάν ο αριθμός των ενδιαφερομένων ξεπεράσει τους 50 (αυτός είναι ο ανώτατος αριθμός επισκεπτών ανά ξενάγηση) θα διοργανωθεί και δεύτερη ξενάγηση.
Το Διεθνές Κέντρο Τύπου θα στεγάσει όλες τις δραστηριότητες που αφορούν τα ΜΜΕ (εκτός από την τηλεοπτική) καθ’ όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή θα φιλοξενήσει τους διαπιστευμένους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ, τα ειδησεογραφικά και φωτογραφικά πρακτορεία, διαθέτει αίθουσες συνεντεύξεων και πολλά άλλα.
Στην ξενάγηση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι φοιτητές του Τμήματος. Λεπτομέρειες για την προσέλευση θα ανακοινωθούν μόλις λήξει η δήλωση συμμετοχής.

Ρόη Παναγιωτοπούλου[ Πίνακας Ανακοινώσεων ] [ Βοήθεια (FAQ) ]